Perfectionisme gesprekskaarten

 19,90

Verwacht medio maart 2024!

Tamara Luijer en Madelon Beemer

De Perfectionisme gesprekskaarten kunnen ingezet worden bij jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud, waarbij sprake is van perfectionisme. De kaarten kunnen jongeren helpen hun gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen en te beheersen en zo het perfectionistisch denken en handelen te verminderen.

Reserveer je exemplaar

De Perfectionisme gesprekskaarten kunnen ingezet worden bij jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud, waarbij sprake is van perfectionisme. De kaarten kunnen jongeren helpen hun gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen en te beheersen en zo het perfectionistisch denken en handelen te verminderen. De kaarten nodigen uit tot openhartige gesprekken en bevatten interactieve doe-opdrachten waarbij jongeren hun gevoelens en ervaringen kunnen delen. Door bewustwording te creëren en te begrijpen dat niemand perfect is, kunnen jongeren leren om zichzelf te accepteren zoals ze zijn en realistische doelen te stellen.

De gesprekskaarten zijn gebaseerd op cognitieve gedragstherapie (CGT). De CGT-benadering gaat ervan uit dat onze gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar verweven zijn en elkaar beïnvloeden. Vanuit meerdere onderzoeken is bekend dat deze benadering helpend is bij het leren omgaan met perfectionisme.

De kaartenset bestaat uit 45 kaarten, ingedeeld in de categorieën denken, voelen en doen. De kaarten kunnen individueel of in groepen worden ingezet.

ISBN

9789493336100

Uitvoering:

45 kaarten

Doelgroep:

Verschijnt:

medio maart 2024

Ook interessant voor jou…

Winkelwagen
Scroll naar boven