Docentexemplaren

Veel uitgaven van uitgeverij Pica worden gebruikt en/of aanbevolen bij opleidingen en trainingsinstituten. Wilt u ook beoordelen of een van onze uitgaven wellicht geschikt is om in te zetten binnen uw opleiding? Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag indienen.

Let op: Docentexemplaren zijn enkel bedoeld voor docentopleiders die de boeken overwegen op de literatuurlijst van hun opleiding te laten zetten (bv. Pabo). Kaarten, spellen etc. vallen niet onder docentexemplaren. Aanvragen die niet aan de voorwaarden voldoen, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor het aanvragen van een docentexemplaar wordt € 10,95 per titel aan registratiekosten in rekening gebracht; hiervoor sturen wij u een factuur. Mocht u het boek na beoordeling aanschrijven bij uw studenten dan ontvangt u deze registratiekosten retour.

Vul onderstaande velden in. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Geef in onderstaande velden aan welke titel(s) u wilt ontvangen.
  We zijn natuurlijk benieuwd naar uw mening over onze producten; daarom sturen wij (een selectie van) de personen die een docentexemplaar hebben aangevraagd een kort beoordelingsformulier met het verzoek deze in te vullen. Met uw professionele feedback stelt u ons in staat onze boeken en overige producten te verbeteren.

   

  * Uitgeverij Pica behoudt zich het recht om aanvragen af te wijzen. U kunt enkel titels aanvragen die zijn uitgegeven door uitgeverij Pica. De factuur wordt gelijktijdig met het aangevraagde boek verzonden.
  Winkelwagen
  Scroll naar boven