Docentexemplaren

Veel uitgaven van uitgeverij Pica worden gebruikt en/of aanbevolen bij opleidingen en trainingsinstituten. Wilt u ook beoordelen of een van onze uitgaven wellicht geschikt is om in te zetten binnen uw opleiding? Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag indienen.

Voor het aanvragen van een docentexemplaar wordt € 10,95 per titel aan registratiekosten in rekening gebracht; hiervoor sturen wij u een factuur. Mocht u het boek na beoordeling aanschrijven bij uw studenten dan ontvangt u deze registratiekosten retour. 

Vul onderstaande velden in. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Geef in onderstaande velden aan welke titel(s) u wilt ontvangen.
  We zijn natuurlijk benieuwd naar uw mening over onze producten; daarom sturen wij (een selectie van) de personen die een docentexemplaar hebben aangevraagd een kort beoordelingsformulier met het verzoek deze in te vullen. Met uw professionele feedback stelt u ons in staat onze boeken en overige producten te verbeteren.

   

  * Uitgeverij Pica behoudt zich het recht om aanvragen af te wijzen. U kunt enkel titels aanvragen die zijn uitgegeven door uitgeverij Pica. De factuur wordt gelijktijdig met het aangevraagde boek verzonden.
  Winkelwagen
  Scroll naar boven