Afbeelding Timeqube

Timeqube FAQ

Hier proberen we de meest gestelde vragen te beantwoorden. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via klantenservice@uitgeverijpica.nl

 

Kan ik Timeqube bedienen met mijn smartphone?
Nee. Timeqube geeft om je welzijn en probeert je daarom weg te houden van je smartphone en je het nu te laten beleven. Gebruik je hand om Timeqube rechtstreeks te bedienen; dit helpt je bewust te blijven van het werkelijke doel van de Timeqube.

Maakt Timeqube geluid?
Nee, Timeqube is puur visueel en gebruikt kleuren om het tijdsbesef te vergroten en je op het goede spoor te houden.

Hoe lang werkt een Timeqube?
Een volledig opgeladen Timeqube is ongeveer 12 uur actief. Je kunt de Timeqube eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB-kabel.

Waar kan ik de Timeqube gebruiken?
Waar je maar wilt. Er zijn mensen die het op werk gebruiken, op school, in de keuken, in besprekingen, met hun kinderen, in de sportschool, in therapeutische sessies. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is het verschil tussen de gewone Timeqube en de Timeqube Mind?
De klassieke Timeqube volgt het stoplicht-model qua kleuren: groen, oranje, rood. De Timeqube Mind is speciaal ontwikkeld voor gebruik in therapeutische of coachingssessies en heeft daarom zachtere kleuren: groen, geel, oranje, paars.

Geeft het rode licht niet juist stress?
Het is bedoeld je te laten weten dat de tijd bijna op is. Rood licht betekent: tijd om af te ronden. Rood knipperen betekent dat de tijd voorbij is.

Hoe duurzaam is Timeqube?
We hebben Timeqube aan verschillende heftige situaties blootgesteld. Mocht je problemen ondervinden met je Timeqube, neem dan rechtstreeks contact met ons op zodat we de oorzaak van het probleem kunnen onderzoeken en je apparaat indien nodig kunnen vervangen.

Hoe kan ik de missie van Timeqube ondersteunen om de wereld te redden van onproductieve vergaderingen?
Gewoon door het te verspreiden; door met mensen te praten of je goede ervaringen op sociale kanalen te delen.

 

Bekijk de modellen >>

Winkelwagen
Scroll naar boven