whisperphone-logo-site1

Hoe werkt de WhisperPhone?

Bij het spreken gaat de stem rechtstreeks naar het oor, waardoor de stem duidelijk te horen is. Dit leidt tot een verbeterde signaal-ruisverhouding, wat inhoudt dat de gebruiker de eigen stem veel beter kan horen en de invloed van achtergrondgeluiden wordt beperkt.

Doordat de gebruiker zichzelf beter kan horen, wordt het proces van leren lezen en de ontwikkeling van taal geoptimaliseerd. De WhisperPhone helpt kinderen en volwassenen met articulatie, auditieve discriminatie, dyslexie, vlot leren lezen. Er is een handsfree en een handheld WhisperPhone in zowel een kinder- en een volwassen formaat.

De WhisperPhone Junior is ontworpen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar, voor de middelbare school en volwassenen is er de WhisperPhone Senior. De WhisperPhone is vaatwasmachinebestendig.

Bekijk hier een introductiefilmpje over de WhisperPhone.

whisperphone-element-junior2

 

Tips voor leerkrachten

Gebruik de WhisperPhone tijdens het lezen, spelling, het leren van een nieuwe taal of geheugentraining.

 

Tips voor ouders

Gebruik de WhisperPhone bij het hardop leren (voor)lezen, waardoor het kind de eigen stem beter hoort en daardoor de klanken van de woorden duidelijker hoort.

whisperphone-junior-site

Tips voor professionals

Gebruik de WhisperPhone voor de verbetering van articulatie en verminderen van omgevingsgeluiden tijdens de therapie. Ook een geschikt hulpmiddel voor onder andere ADHD, spraaktherapie, dyslexie, stotteren en autisme.
 

Tips voor volwassenen

Gebruik de WhisperPhone voor het leren van een nieuwe taal, geheugentraining, werken aan een zangstem, verbeteren van woorduitpraak, aansterken na een herseninfarct of bij het studeren voor een examen.

 

Bekijk hier alle WhisperPhone-producten

Winkelwagen
Scroll naar boven