Banner.Onderwijscongres.2022

Informatiemarkt Pica Onderwijscongres

Wil je deelnemen aan de informatiemarkt op het Pica Onderwijscongres 2022? Vul dan het formulier hieronder in:

{loadformmaker 39}

Voorwaarden voor standhouders

1. Betaling van de kosten dient te geschieden direct na ontvangst van de factuur en binnen de gestelde betalingstermijn.
2. Indien de standhouder in gebreke blijft met betrekking tot de vermelde betalingsdatum, behoudt Pica Congressen zich het recht voor de toekenning van de standruimte te laten vervallen, waarbij echter de volledige aansprakelijkheid voor betaling van de gefactureerde kosten blijft bestaan.
3. Pica Congressen wijst de standplaats toe.
4. Het Postillion Bunnik is vanaf 7.30 uur beschikbaar en toegankelijk voor levering van standmateriaal en opbouw van de stand.
5. De stand dient voor 8:45 uur ingericht te zijn en tot minimaal 16.45 uur intact te blijven, daarna mag worden afgebroken tot uiterlijk 18.00 uur.
6. Bij elke stand is er ruimte om achter de tafel te zitten of staan. Materiaal dient u op de tafel te presenteren. Het is toegestaan om 1 achterwand of 2 roll-up banners te plaatsen. 
7. Het is niet toegestaan om op een andere plek dan bij uw eigen stand flyermateriaal te verspreiden.
8. Pica Congressen noch het Congrescentrum aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade toegebracht aan stand, materialen, personen e.d.
9. Indien u gebruikmaakt van de mogelijkheid om een flyer in de goodiebag mee te geven, moet deze voor 1 september 2022 binnen zijn bij Pica Congressen. Leveringen na deze datum worden niet meer in de goodiebag meegenomen.
10. Het programma van Het Pica Onderwijscongres kunt u vinden op onderwijscongres.picacongressen.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven