Actie!

De zelfverzekerde leraar

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 7,49.

Alex Quigley

De zelfverzekerde leraar is een praktische, stapsgewijze handleiding om als leraar met vertrouwen voor de klas te staan en optimaal te leren presteren. Het boek laat zien wat excellente leraren precies goed doen, en hoe ook jij gewoonten kunt ontwikkelen waardoor jouw lessen succesvol(ler) worden.

Classic!


De zelfverzekerde leraar
is een praktische, stapsgewijze handleiding om als leraar met vertrouwen voor de klas te staan en optimaal te leren presteren. Het boek laat zien wat excellente leraren precies goed doen, en hoe ook jij gewoonten kunt ontwikkelen waardoor jouw lessen succesvol(ler) worden.

Volgens Alex Quigley is het van belang om je te focussen op drie gebieden: denken, lichaam en pedagogische vaardigheden. Quigley doet dit aan de hand van effectieve onderzoeken en psychologische inzichten, en gebruikt daarbij aansprekende voorbeelden en de nodige dosis humor.

Lichaamstaal, omgaan met stress, leerlinggedrag, vragen stellen en feedback, en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld bij leerlingen zijn onderwerpen die aan bod komen.

Met dit inspirerende boek ontwikkel je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om vol overtuiging voor de klas te staan. De zelfverzekerde leraar is een essentiƫle bron voor alle (aankomende) leraren die hun volle potentieel willen benutten in dit uitdagende vak.

 

Onderwerpen als leerlinggedrag, effectieve lichaamstaal, omgaan met stress, vragen stellen en feedback geven en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld bij leerlingen komen hierbij aan bod. Dit gebeurt aan de hand van effectieve onderzoeken en psychologische inzichten.
Door zelfverzekerder voor de klas te staan, kunnen leerkrachten het verschil maken en krijgt het leraarschap een andere dimensie. – JSW

Doelgroep:

Uitvoering:

paperback

Formaat:

15 x 21 cm

Omvang:

264 pagina's

ISBN

9789491806872

Winkelwagen
Scroll naar boven