Cadeaubon 50 euro

 50,00

Maak iemand heel blij met deze Pica Cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Nieuw!

Maak iemand heel blij met deze Pica Cadeaubon ter waarde van 50 euro.

 

De Pica Cadeaubon is ook verkrijgbaar in de volgende waarden:
25 euro
100 euro

 

Hoe werkt het?
Je bestelt de bon(nen) en kunt die laten bezorgen op een adres naar keuze; wil je iemand verrassen vul dan zijn of haar adres in als Bezorgadres op het bestelformulier.

In het opmerkingenveld kun je een korte boodschap meegeven voor de ontvanger; die wordt toegevoegd bij de bon. Dan weet de ontvanger meteen waarom en van wie hij of zij met dit cadeau wordt verrast.

Reken bij voorkeur af met iDeal. De actiecode wordt namelijk pas geactiveerd als de bon is betaald. Het is natuurlijk wel zo leuk als de ontvanger de bon direct kan gebruiken!
Wanneer je liever een rekening ontvangt, dan kan dat natuurlijk. De bon wordt wel meteen verstuurd, maar de actiecode op de bon werkt pas als de factuur is voldaan.

De bon is uitsluitend te gebruiken in de webshop van uitgeverij Pica. Het bedrag van de bon wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van de order. De waarde van de bon dient in één bestelling gebruikt te worden; er kan geen sprake zijn van een restbedrag. De bon is niet inwisselbaar voor contanten.

Uitvoering:

Waardebon

Leverbaar:

Ja

Winkelwagen
Scroll naar boven