Inge Verstraete

Inge Verstraete is autismespecialist voortgezet onderwijs en verwijsconsulent bij het samenwerkingsverband VO Zuid-Kennemerland.

Een centraal thema in haar werk is het vertalen van de kennis en ervaringen van kinderen, jongeren, ouders en begeleiders, naar praktische handelingsgerichte oplossingen.

Edu-Support-logoVanuit haar eigen onderneming edu-support geeft zij teamtrainingen op maat, ontwikkelt zij educatieve methodes en biedt zij consultatie en advies in het voortgezet onderwijs, mbo en hbo op het gebied van leerlingen en studenten met specifieke zorg- en onderwijsbehoeften.

Van 2005 tot 2011 was Inge als autismespecialist verbonden aan het Steunpunt Autisme Noord-Holland en werkzaam voor het Regionaal Expertise Centrum, waar zij trainingen en presentaties verzorgde. Daarnaast doceerde zij in de masteropleiding Gedragsproblemen van de Hogeschool Utrecht. Inge heeft bijna twintig jaar ervaring in het voortgezet (speciaal) onderwijs als docent, intern begeleider, trainer, docentencoach en autismespecialist.

In 2009 behaalde zij haar Master SEN gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Inge is tevens afgestudeerd kunsthistorica en 1e-graads docent.


Inge Verstraete is auteur van:

omslag-leren-leren siteomslag-mentorlessen-–-inspiratieboekje-leren-leren-v3-siteomslag-communicatiebox-voor-school-en-ouders site

dagkalender-vr-2014 site

Winkelwagen
Scroll naar boven