Diana Moonen-de Zwaan en Suzanne de Roos

Suzanne de Roos (rechts) studeerde in 2004 af als orthopedagoog en onderwijskundige (richting leerproblemen). Zij werkt sinds 2004 als NAH-specialist en ambulant begeleider binnen het Cluster 3-onderwijs LG/LZ in Den Haag.

Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en orthopedagogiek (www.kinderbrigade.nl) en werkt zij als videocoach en en Rots- en Watertrainer. Ze biedt sinds tien jaar NAH-gezins- en onderwijsbegeleiding binnen het regulier en speciaal (voortgezet) onderwijs en bij gezinnen thuis. Het verbeteren van de langdurige (na)zorg voor NAH-leerlingen binnen het gezin en in het onderwijs is haar passie en ziet zij als een grote en blijvende uitdaging: een proces dat vaak intensief is, waar de antwoorden zelden vanzelf komen, maar wat altijd iets oplevert en vaak iets moois.

Diana Moonen-de Zwaan studeerde in 1997 af als sociaal pedagogisch medewerker en is jaren werkzaam geweest als hulpverlener binnen de gehandicaptenzorg. Sinds 2002 heeft ze haar eigen onderneming (www.medifa.nl) en begeleidt als coach, mindfulness- en ‘Rots en Water’-trainer (aanstaande) ouders om rust en energie te vinden in het dagelijks leven. In 2008 veranderde haar leven totaal toen haar dochter door een ziekte Niet-Aangeboren Hersenletsel opliep. Toen er na een flinke zoektocht eindelijk rust en balans was gevonden, heeft ze als ervaringsdeskundige de website www.oudersnahkinderen.nl opgericht. Op deze manier hoopt zij andere ouders te helpen.


Suzanne de Roos en Diana Moonen-de Zwaan zijn de auteurs van:

omslag-Ik-hou-nog-steeds-van-appeltaart SITE

 

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven