Carmen Lamp

Carmen Lamp is docent en pedagoog, trainer en adviseur. Tijdens haar jaren voor de klas heeft zij vele leerlingen begeleid. Zij gelooft dat mensen van nature leergierig zijn en daarom graag willen leren. Carmen vindt het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau prikkelend onderwijs aangeboden krijgt. Haar passie ligt dan ook bij het ontwikkelen van geschikt onderwijsmateriaal.

LinkedIn.picto

 

E-learning bij het boek ‘Wiebelen en friemelen in de klas’
Geïnspireerd op hun boek ‘Wiebelen en friemelen in de klas’ schreven Monique en Carmen een e-learning voor jou om heel concreet aan de slag te kunnen gaan met jouw wiebelende en friemelende leerlingen. En heel bijzonder: jouw leerlingen hebben direct een actieve rol in dit proces.

“Ik had niet verwacht dat het tot het resultaat zou leiden dat kinderen elkaar gingen helpen met zintuiglijke prikkelverwerking. Ik had ook niet verwacht dat de kinderen zelf zo goed zouden begrijpen dat ze over- en onderprikkeld kunnen raken en hierdoor afwijkend gedrag gaan vertonen.” – Tineke Baas, leerkracht POCarmen is auteur van:

wiebelen friemelen site Pica.Wiebelen.en.friemelen.hulpkaarten.200

wf thuis hr wiebelen friemelen themakaarten pica site 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven