Tangle Junior Metallic

 4,99

De Tangle Junior Metallic is een draaiend therapeutisch hulpmiddel dat spanning en stress vermindert en je concentratie verhoogt. Het gaat bij de Tangle om de beweging. Er is geen goed en geen fout. Geen voorbeeld en geen verplichte vorm. Je neemt de Tangle in de hand of in twee handen en maakt eindeloos vloeiende bewegingen.

Anders dan de gewone Tangle Junior en Tangle Textured heeft de Tangle Metallic een metaalachtige look. Deze vrolijk glimmende Tangle is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is ook een Tangle Metallic Voordeelpakket.

De Tangle is een draaiend therapeutisch hulpmiddel dat spanning en stress vermindert en je concentratie verhoogt. Het gaat bij de Tangle om de beweging. Er is geen goed en geen fout. Geen voorbeeld en geen verplichte vorm. Je neemt de Tangle in de hand of in twee handen en maakt eindeloos vloeiende bewegingen.

Elke Tangle is opgebouwd uit een serie ronde hoeken die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen draaiende bewegingen worden gemaakt.

Heb je voorkeur voor een bepaalde kleur Tangle? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen van het bestelformulier. We proberen daar zeker rekening mee te houden, voorzover de voorraad voorziet in die kleur(en).

Bekijk ook deze aantrekkelijke voordeelpakketten:

– Tangle Basic Instappakket
– Tangle Junior Classic Voordeelpakket
– Tangle Metallic Voordeelpakket
– Tangle Crush Voordeelpakket
– Tangle Braintool Imagine Voordeelpakket
– Tangle Braintool Think Supervoordeelpakket
– Tangle Wild Voordeelpakket

 

Gewicht 1000 kg
Materiaal:

Uitvoering:

Metallic-look

Leeftijd:

Winkelwagen
Scroll naar boven