Actie!

Storm in mijn hoofd

 2,99

Arwin Wels

In deze gedichtenbundel verkent Arwin Wels onder meer de belevingswereld van ouders van een kind met een ontwikkelingsstoornis (zoals autisme). Het dagelijks leven van deze ouders wordt in hoge mate bepaald door de speciale behoeften van hun kind en de continue strijd die zij met de omgeving moeten leveren.

 

 ‘Indringend en herkenbaar voor mensen die ouder zijn van een kind met een stoornis en een eyeopener voor anderen. – Nederlands Dagblad

 

4e druk

In deze gedichtenbundel verkent Arwin Wels onder meer de belevingswereld van ouders van een kind met een ontwikkelingsstoornis (zoals autisme). Het dagelijks leven van deze ouders wordt in hoge mate bepaald door de speciale behoeften van hun kind en de continue strijd die zij met de omgeving moeten leveren. Voor een buitenstaander zijn deze gedichten een intieme kennismaking met de alledaagse zorgen, de (soms aanwezige) wanhoop, maar ook het plezier en de lichtpuntjes in een bijzonder gezin. Ouders die zelf een kind hebben met een stoornis vinden troost en herkenning en soms ook zeker een lach in deze bundel.

 

Uitvoering:

paperback

Omvang:

64 pagina’s

Formaat:

13,5 x 21 cm

ISBN

9789077671993

Winkelwagen
Scroll naar boven